SEO – Search Engine Optimization

Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa sivustosi näkyvyyttä ja nostaa kotisivusi mahdollisimman korkealle hakutuloksissa.

Kun potentiaalinen asiakas etsii Googlesta tietoa, on hänellä usein jo ostohousut jalassa. Kun SEO on kunnossa, sitä voi verrata siihen, että kivijalkakaupassa on myyjä paikalla, ovi auki ja neon-kyltissä valo. Yrityksesi löytyy.

Huolella tehty SEO on kuin saranoiden rasvaamista

SEO on jatkuva ja pitkäjänteinen prosessi, joka jatkuu niin kauan kuin yrityksen sivut on tarkoitus pitää toiminnassa. Hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat niin sivujen tekninen toteutus kuin sivujen sisältö. Ja toki myös se, miten kilpailijasi toimivat.

Triljoona tilaisuutta

Hakukoneoptimointi on olennainen osa digitaalista markkinointia, koska ihmiset tekevät vuosittain triljoonia hakuja löytääkseen tietoa tuotteista ja palveluista. Haku on usein brändien ensisijainen digitaalisen liikenteen lähde ja toimii täydentävästi muiden markkinointikanavien rinnalla. Korkeammalle hakutuloksissa sijoittuminen parantaa näkyvyyttä ja sitä kautta tuottaa enemmän liikennettä verkkosivuille.

Mitä hyötyä SEO optimoiduista sivuista on yrityksellesi?
  • Lisää orgaanista löydettävyyttä ja laadukasta verkkoliikennettä
  • Parantaa uskottavuutta ja luottamusta
  • Tarjoaa 24/7 mainostamisen
  • Tavoittaa koko kohderyhmäsi
  • Mahdollistaa pitkän aikavälin markkinointistrategian

Olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Haluamme aidosti olla apunasi ja saavuttaa yhdessä tavoitteesi.

Me autamme sinua!