Videot ja valokuvat

Videotuotanto

Tämän ja huomisen päivän sana on video. Googlen mukaan Youtubessa katsotaan maailmanlaajuisesti yli miljardi videota joka päivä. Videosisältöjä jaetaan sosiaalisen median kanavissa. Niiden ääressä viihdytään, opitaan ja vaikututaan.

Videon avulla luot tunnereaktioita, lisäät ymmärystä, lisäät myyntiä. Kerrot tarinoita. Varmistat muistijäljen ja lisäät tuotteesi ja yrityksesi houkuttelevuutta.

Oma tuotanto

Sometehtaalla on oma videotuotantoyksikkö, josta löytyy paitsi moderni kalusto myös luovat käyttötavat.

Ideoimme, käsikirjoitamme, suunnittelemme, etsimme mallit tai näyttelijät, bongaamme kuvauspaikat, kuvaamme, äänitämme, ohjaamme, spiikkaamme, jälkikäsittelemme, editoimme, neuvomme videoiden somekäytössä ja rakennamme älykkäät kampanjat videosi ympärille.

Ota meihin yhteyttä, tuumitaan yhdessä!

Luova suunnittelu ja käsikirjoittaminen

Viestinnän tulvassa oman idean kirkastaminen ja sen jalostaminen vetäväksi tarinaksi vaatii oman pohtimisensa ja usein ulkopuolisen näkökulman. Me autamme idean löytämisessä ja jalostamisessa videoksi, myynnilliseksi konseptiksi tai mainoskampanjaksi saakka.

Mainosvideot

Oma videotuotantomme suunnittelee ja toteuttaa yrityksesi näköiset ja tyyliset mainosvideot kotisivuillesi, somekanaviin ja tapahtumiin.

Yritysvideot

Videon avulla teemme brändisi eläväksi, esittelemme yrityksesi ja autamme organisaatiosi sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Sosiaalisen median videot

Tuotamme videoita, valokuvia, kilpailuja ja muuta sosiaalisen median sisältöä.

Sosiaalisessa mediassa toimivat useimmiten lyhyet, noin 10–30 sekunnin pituiset videot. Tämän hetken trendi suosii tiivistä kerrontaa (vrt. Instagramin Stories) ja rentoa otetta.

Myös mainonta lyhyillä somevideoilla on yleensä tuottavampaa.

Tuote- ja ohjevideot

Auta asiakastasi ostamaan tekemällä tuotteestasi tai palvelustasi houkutteleva tuotevideo. Käytön ja huoltamisen opastaminen helpottuu, kun voit antaa ohjeet videon muodossa.

Valokuvaus

Korkealaatuinen visuaalinen sisältö on mainonnan kulmakivi. Toimiviin valokuviin tarvitaan hyvä kalusto, mutta tärkein tekijä löytyy kameran takaa. Tule studioomme tai avaa ovesi ammattilaisillemme. Taiteellista, tavallista tai tyrmäävää – mitä saisi olla?