Videotuotanto

Tämän ja huomisen päivän sana on video. Googlen mukaan Youtubessa katsotaan maailmanlaajuisesti yli miljardi videota joka päivä. Videosisältöjä jaetaan sosiaalisen median kanavissa. Niiden ääressä viihdytään, opitaan ja vaikututaan.

Videon avulla luot tunnereaktioita, lisäät ymmärystä, lisäät myyntiä. Kerrot tarinoita. Varmistat muistijäljen ja lisäät tuotteesi ja yrityksesi houkuttelevuutta.Image

Mainosvideot

Oma videotuotantomme suunnittelee ja toteuttaa yrityksesi näköiset ja tyyliset mainosvideot kotisivuillesi, somekanaviin ja tapahtumiin.

Yritysvideot

Videon avulla teemme brändisi eläväksi, esittelemme yrityksesi ja autamme organisaatiosi sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää >>Sosiaalisen median videot

Tuotamme videoita, valokuvia, kilpailuja ja muuta sosiaalisen median sisältöä.

Sosiaalisessa mediassa toimivat useimmiten lyhyet, noin 10–30 sekunnin pituiset videot. Tämän hetken trendi suosii tiivistä kerrontaa (vrt. Instagramin Stories) ja rentoa otetta.

Myös mainonta lyhyillä somevideoilla on yleensä tuottavampaa.

Image


Image

Tuote- ja ohjevideot

Auta asiakastasi ostamaan tekemällä tuotteestasi tai palvelustasi houkutteleva tuotevideo. Käytön ja huoltamisen opastaminen helpottuu, kun voit antaa ohjeet videon muodossa.

Tutustu tekemiimme videoihin täällä >>Oma tuotanto

Sometehtaalla on oma videotuotantoyksikkö, josta löytyy paitsi moderni kalusto myös luovat käyttötavat.

Ota meihin yhteyttä, tuumitaan yhdessä.

Ideoimme, käsikirjoitamme, suunnittelemme, etsimme mallit tai näyttelijät, bongaamme kuvauspaikat, kuvaamme, äänitämme, ohjaamme, spiikkaamme, jälkikäsittelemme, editoimme, neuvomme videoiden somekäytössä ja rakennamme älykkäät kampanjat videosi ympärille.

Luova suunnittelu ja käsikirjoittaminen

Viestinnän tulvassa oman idean kirkastaminen ja sen jalostaminen vetäväksi tarinaksi vaatii oman pohtimisensa ja usein ulkopuolisen näkökulman. Me autamme idean löytämisessä ja jalostamisessa videoksi, myynnilliseksi konseptiksi tai mainoskampanjaksi saakka.

Mallikampanjoita

HIAB Suomi

Haluttiin nopeasti ja tehokkaasti tuottaa lyhyt video rekrytoinnin avuksi. Mutkaton tuotanto tehtiin tyylikkäästi ja edullisesti. Lopputuloksena oli selkeästi enemmän hakijoita kuin yleensä. Ja oikea ihminen löytyi!

www.hiab.comKTI Laskutus Oy

Tavoitteena oli esitellä yritys ja sen uudet toimitilat yritykselle sopivalla rennolla tyylillä. Itse esittelyvideon lisäksi koostettiin myös tässä vieressä oleva video pieleen menneistä kohdista. Yritys itse julkaisi molemmat videot. Saatte arvata, maksoiko rohkeus itsensä takaisin.

www.ktilaskutus.fi3PLogistiikka Group Oy

Tavoitteena oli kasvattaa 3PL:n markkinaosuutta Seinäjoella. Kampanja rakentui videon ympärille, mutta samalla luotiin monikanavainen malli, jossa käytettiin useita medioita:

  • Kuvattiin video
  • Luotiin videon avulla lehti-ilmoitusta pohjustamaan Somekampanja, joka räätälöitiin juuri kohderyhmälle sopivaksi
  • Liitettiin lehtimainos kampanjaan (Ilkan etusivu)
  • Tehtiin kirje tietyille vastaanottajille.
  • Vietiin kirje henkilökohtaisesti perille ja sovittiin samalla henkilökohtaisista tapaamisista.

    www.3pl.fi