Videotuotanto

Tämän ja huomisen päivän sana on video. Googlen mukaan Youtubessa katsotaan maailmanlaajuisesti yli miljardi videota joka päivä. Videosisältöjä jaetaan sosiaalisen median kanavissa. Niiden ääressä viihdytään, opitaan ja vaikututaan.

Videon avulla luot tunnereaktioita, lisäät ymmärystä, lisäät myyntiä. Kerrot tarinoita. Varmistat muistijäljen ja lisäät tuotteesi ja yrityksesi houkuttelevuutta.Image

Mainosvideot

Oma videotuotantomme suunnittelee ja toteuttaa yrityksesi näköiset ja tyyliset mainosvideot kotisivuillesi, somekanaviin ja tapahtumiin.

Yritysvideot

Videon avulla teemme brändisi eläväksi, esittelemme yrityksesi ja autamme organisaatiosi sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää >>Sosiaalisen median videot

Tuotamme videoita, valokuvia, kilpailuja ja muuta sosiaalisen median sisältöä.

Sosiaalisessa mediassa toimivat useimmiten lyhyet, noin 10–30 sekunnin pituiset videot. Tämän hetken trendi suosii tiivistä kerrontaa (vrt. Instagramin Stories) ja rentoa otetta.

Myös mainonta lyhyillä somevideoilla on yleensä tuottavampaa.

Image


Image

Tuote- ja ohjevideot

Auta asiakastasi ostamaan tekemällä tuotteestasi tai palvelustasi houkutteleva tuotevideo. Käytön ja huoltamisen opastaminen helpottuu, kun voit antaa ohjeet videon muodossa.

Tutustu tekemiimme videoihin täällä >>Oma tuotanto

Sometehtaalla on oma videotuotantoyksikkö, josta löytyy paitsi moderni kalusto myös luovat käyttötavat.

Ota meihin yhteyttä, tuumitaan yhdessä.

Ideoimme, käsikirjoitamme, suunnittelemme, etsimme mallit tai näyttelijät, bongaamme kuvauspaikat, kuvaamme, äänitämme, ohjaamme, spiikkaamme, jälkikäsittelemme, editoimme, neuvomme videoiden somekäytössä ja rakennamme älykkäät kampanjat videosi ympärille.

Luova suunnittelu ja käsikirjoittaminen

Viestinnän tulvassa oman idean kirkastaminen ja sen jalostaminen vetäväksi tarinaksi vaatii oman pohtimisensa ja usein ulkopuolisen näkökulman. Me autamme idean löytämisessä ja jalostamisessa videoksi, myynnilliseksi konseptiksi tai mainoskampanjaksi saakka.

Mallikampanjoita

Alandia  turvaa veneesi ja mielenrauhasi

Alandia on venevakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö, joka käyttää markkinoinnissaan sosiaalisen median kanavia monipuolisesti ja tyylikkäästi. Videot ovat tärkeässä roolissa, kun asiakkaiden halutaan pysyvän ajan tasalla veneilyn turvallisuudesta ja veneilevän elämäntavan iloista. 
 
Alandia - Venevakuutus veneilyn asiantuntijalta


www.alandia.fiBE Group Oy , kansainvälistä tyyliä

BE Group on johtava teräksen kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys, joka toimii kuudessa eri maassa. Osaksi yrityksen kansainvälistä markkinointistrategiaa suunniteltiin ja toteutettiin yritysvideo, joka esittelee yrityksen ja sen tarjoaman päätuotteen merkitystä tämän päivän ja huomisen yhteiskunnassa.
 
BE Group - Teräs on osa jokapäiväistä elämäämme


www.begroup.fiCharmia -brändin rakentamista

Charmia-brändiä rakennetaan monella rintamalla. Kohderyhmiä on useita ja käytettäviä kanavia vieläkin enemmän, jolloin viestinnän sisältö on suunniteltava tarkasti luodun brändin ilmettä ja sielua vaalien. 
 
Teimme Charmialle yhtenä osana kokonaismarkkinointia videon, jonka avulla ensin omalle henkilökunnalle, sitten asiakkaille sekä muille sidosryhmille ja myöhemmin lyhyempinä paloina someyleisöille välitettiin Charmian tarina.
 
Charmia tekee keittiöitä, jossa teidän tarinanne elää
 

www.charmia.fi